Nemrég olvastam – Claws Vol 2. 1-3

Nemrég fejeztem be a 2011-ben kiadott 3 részes Claws Vol 2. képregény sorozatot. A sorozat pont ott folytatja ahol az előző rész abbahagyta. Ha nem olvastad volna még el az első kötetet, akkor ne hagyd ki, további infó a link alatt

5 év telt el a két évad között, ami csak az előnyére vált ennek a történetnek. Ott folytatódik ahol az első kötet 3. része befejezte az eseményeket. Felicia és Logan épp ünneplik a megmenekülésüket a szigetről, és hogy Arcadet és White Rabbitot, lepottyantották Savage Landen. Akik persze megszöknek onnan nem is akárhogy, és ez a csavar nagyon jót tett a képregénynek, az első rész felénél ki is veszi őket a képből és hőseink belecsöppennek, egy teljesen új világ problémáiba.

A rajzok finomodtak az előző kötethez képest, a párbeszédek is hozzák az előző szintet, nincs velük semmi gond, lazák és akció dúsak.
Jó, ezt a 3 részt sem kell túlzottan komolyan venni, mert mély párbeszédeket, vagy karakterfejlődést nem kell várnunk, de tapasztalható volt benne a minőségjavulás ami sokkal fogyaszthatóbbá tette ezt a 3 részt, mint az előzőt.
A második évad is 3 részben jelent meg, elérhető Marvel Unlimited előfizetéssel.

Sokat nem fűznék már hozzá, mert ha tetszett valamennyire az első kötet akkor mindenképp olvasd el a másodikat is, nem fogod megbánni.

Claws Vol 2.
Kategória Superhero, Action
Kiadás éve 2011
Kötet szám  3 – befejezett
Oldal szám  25
Kiadó Marvel
Író Jimmy Palmiotti
Rajzok Joseph Michael Linsner

Nemrég olvastam – Claws 1-3

 A felhasznált képek a Marvel.com, tulajdonát képezik.