Friss megjelenés – Marvel Knights: 20th #3

Most jutottam a végére a 2018 december 5.-kén megjelent Marvel Knights: 20th #3 számának. Ha lemaradtál volna, akkor lentebb elolvashatod az előző részekről írt benyomásaimat.

A mostani szám ahogyan az előző is 23 oldallal jelentkezett, és ahogy sejtem ez a 6. számig nem is fog változni.

Ebben a számban a rajzokért Damian Couceiro felel (Doctor Strange, Old Man Logan, Iron Fist), a rajzok minősége most is nagyon jó, az ő stílusa szerintem szögletesebb és rajzfilmszerűbb, mint az előző részek, de a rajzokon itt is érződik a minőség és az odafigyelés. A hátterek pedig felemásak, van ahol ki van dolgozva, van ahol nem.  A karakterek szövegei pedig hozzák a megszokott Marveles minőséget, nincs rájuk panasz, de azért nem is lett kiemelkedő a végeredmény. Még egy változás Tini Howard személyében társírót kapott a történet (Captain America)

A történet pedig képkockáról ott folytatódik, ahol a második rész abbamaradt, a sztori nagy része egy visszaemlékezés, hogy Punisher hogyan jutott el eddig, és még a megismert karaktereken kívül kikkel találkozott, majd a következő rész új karaterét(eit) is felvázolták az utolsó panelen. Nem tudom mit gondoljak összességében most az összképről, látszik, hogy valami grandiózus finálét akarnak összehozni a z írok, viszont már így is rengeteg karakterünk van és az új karakterek behozása a következő számban sem látszik csökkenni. Az pedig erősen rontja az ellenfelek esélyeit, ha egy falka szuperhős akar megoldani valamit.

A Marvel storejából 3.99 USD-ért +VAT elérhető.  A rész tetszett, a behozott szereplők pedig megint üde színfoltok voltak, a történet most nemigazán haladt előre, inkább pár lyukat tömött be a.

A következő rész valamikor 2 hét múlva fog jönni. az előző részek kibeszélői lent megtalálhatóak.

A részről spoileresen a kattintás után.

Marvel Knights: 20th  Vol #3
Kategória Superhero
Kiadás éve 2018 –
Kötet szám  3 – futó
Oldal szám 23
Megjelenés 2018.12.05
Korhatár 12+
Kiadó Marvel
Író Donny Cates,  Tini Howard
Rajzok Damian Couceiro
Borító Geoff Shaw

 A felhasznált képek a Marvel.com, tulajdonát képezik.

Első rész kibeszélő

Második rész kibeszélő